Ingatlan értékbecslés Budapesten: könnyen, gyorsan, korrekten

 

Mesélte az egyik régi jó barátom, amikor múltkor összefutottunk kávézni, hogy éppen egy lakáseladáson van túl. Volt mit mesélnie. Sajnos el kellett adnia a budapesti belvárosi lakását. Azért kellett eladnia, mert kisebbe akart költözni, hogy legyen kezdőtőkéje az újonnan nyitó üzletéhez, vállalkozásához. Budapesten maradt, csak egy kisebb külvárosi lakásba költözött át. Így maradt is pénze.

ingatlan értékbecslés budapest

Mivel a belvárosi lakása elég jó volt, teljesen felújított lakás, egy új építésű házban, nagy erkéllyel a körútra, szerette volna, ha eladás előtt fel lenne becsülve az értéke. Be is írta a keresőbe, hogy ingatlan értékbecslés Budapesten, majd rögtön rátalált a megfelelő cégre! Kapcsolatfelvétel után megnyugodott, hogy szakértő kezekben van. A honlapon már előre sok mindenről tudott tájékozódni, hiszen nagyon informatív a weboldal, rengeteg információ található meg rajta, mindenre kiterjedő válaszokat talál ott az ember. Misi, a barátom, mesélte, hogy nem csak a honlapon, de telefonon, majd élőben is szimpatikusak voltak neki. Az ingatlan értékbecslés Budapesten már elég nagy piacon vesz részt, sajnos nem mindegyik annyira profi cég, mint az, amit Misi választott. Szerencsére Misinek jó érzéke van ehhez, így ő is, és mindenki más is biztos volt, hogy jó ingatlan értékbecslő céget fog találni és választani Budapesten.

Misi már a honlapon konkrét árakat talált, tudott erről is tájékozódni, de persze utána még egyszer át lett beszélve ez a része is. Misinek így sikerült a lehető legmagasabb árat meghatároznia, amennyiért el is kelt elég hamar. Nem mondanám, hogy mázlija volt, mert a lakása álomszerű volt. De biztosan többszázezret nyert ezzel a húzással, hogy értékbecslőt hívott, és segítséget kapott a lakás árának a meghatározásában.

Misi egyébként mesélte azt is, hogy az a lakás nagyon a szívéhez nőtt, és próbált más forrásokat keresni, de nem ment volna ennél gyorsabban, és úgy gondolja jó befektetés lesz ez, mert a különbözet jó helyre fog kerülni. Egyébként Misi egy fodrászüzletet szeretne nyitni, a helységet édesapja biztosítaná, és első körben a felesége és ő dolgozna csak ott addig, amíg nem jönnek a vendégek annyian, hogy ne tudnák már ketten vinni az üzletet.