Karácsonyi ajándékok, motoros hátizsákok

Most biztosan sokan kinevetnek, hogy már most ilyennel foglalkozom, de muszáj. Utálom a tömeget, és igen csak ember fóbiám van.

Karácsonyra készülődve

Igaz, hogy még csak október lesz, és van két hónap arra, hogy bevásároljak, de mivel igen csak nagy a család, ezért sok ajándékot kell vásárolni.

Persze a korosztály is más, és mindenkinek szeretem a megfelelőt christmas-cookies-553457_640megvásárolni. Szeretem, amikor örülnek az ajándéknak, és mindenki azt kapja, amit szeretne.

A szüleinknek közösen szoktunk vásárolni, és mindig valami hasznosat vásárolunk. Tavaly karácsonykor egy termény darálót vásároltunk, és ennek igen csak örültek. Ez nem csak hasznos volt, de igen csak nagy meglepetés is, hiszen nem számítottak ekkora ajándékra.

Aztán persze vannak általános ajándékok, amik mindig megvannak mindenkinek. A csajok szeretik a kiegészítőket, a parfümöket, és a különböző csecse becséket. Nekik könnyebben vásárolok. Tavaly karácsonyra sokan kaptak nyakláncokat, fülbevalókat, és karkötőket. Találtam egy nagyon helyes kis bizsust, aki sajnálatomra bezárni készült. Persze azért örültem, mert így igen csak kedvezményesen sikerült hozzájutnom a kiegészítőkhöz. A bolt bezárása miatt 50% kedvezménnyel jutottam hozzá a dolgokhoz.

Anna húgom kedvenc színe a zöld. Neki vásároltam zöld nyaklánc szettet, aminek úgy örült, hogy majd kiugrott a bőréből. A nővérem a pirosat szereti, és az elég extrém dolgokat. Neki fülbevalókat vásároltam. Tollasat, és olyan nagy köveset.

A fiúkkal már bajban voltam. Nekik olyan nehéz vásárolni. Te mindig tudod, hogy mit vegyél? Na és persze olyan, aminek mindig örülnek.

A megfelelő ajándékok

Emlékszem, nekem soha eszembe nem jutott volna, hogy ajándék utalványt vásároljak. Nekem az olyan snassz, olyan, mintha csak gyorsan meg akartam volna oldani a kérdést. Ez egészen addig volt így, míg én nem kaptam egyet ajándékba. Én egy cipő vásárlási utalványt kaptam. Hát amíg el nem kezdtem vásárolni róla, nem is értékeltem. Miután elég nagy lábon élek, így csak itt tudok vásárolni. Ha találok valamilyen akciós cipőt ami megfelelne az ízlésemnek, akkor megvásárolom. Már 3 pár cipőt vettem a kártyával, és még mindig van rajta 3600 forint. Ma már hasznos ajándéknak tartom, így lehet, hogy én is fogok majd legközelebb ilyet vásárolni. Sőt, hiszen sok bolt van, ahol már lehet ilyeneket kapni. parfüméria, táskás, még ékszerbolt is. Persze nagyobb összegben csak akkor tudok, ha a testvéreim beszállnak az ajándékba. De szerintem az is teljesen tökéletes ajándék, ha közösen adunk egy nagyot.

Az idei ajándékokkal még bajban vagyok, kinek mit vásároljak. Azt tudom, hogy az unokaöcsémnek biztos, hagy a motoros hátizsákok közül kell választanom egyet. Azt még nem tudom, hogy ezek milyen árban vannak, de ha nagyon húzós, akkor majd szólok a húgomnak, hogy szálljon be ő is, és legyen közös ajándék.

A vacsorát édesanyám szokta megoldani, nála ülünk össze karácsony másnapján. Ő már csak az unokáknak vásárol ajándékot, mert megbeszéltük, hogy nekünk már nem kell, hiszen tudom, hogy nincs neki sok, és a születésnapokat névnapokat mindig észben tartja, és akkorra pénzt kapunk.

Pár hónap múlva már mindenki karácsonyi lázban fog égni. Nagyon várom már, szeretem, amikor mindenhol fények világítanak, a karácsonyi fahéj illatát, és a süteményeket. Remélem, az idei karácsony is olyan békés lesz, mint a tavalyi.