Lakás vásárlás és gyerekek

Testvérem és a férje családalapításon kezdett gondolkodni, de ennek az első feltételeként az tűzték ki célul, hogy nagyobb lakást vagy egy kisebb házat fognak vásárolni. Neki is kezdtek a keresésnek, a költségvetésük azt engedte meg, hogy egy felújítandó, idővel szép állapotba hozható ingatlant tudnak megvenni. Segítséget kértek egy ingatlan közvetítő ismerősüktől is, hogy a lehető legjobb ajánlatokról tudjanak értesülni, és kedvező áron juthassanak az ingatlanjukhoz. Annyi kikötésük volt, hogy lehet az ingatlan felújítandó, de alapból lakható állapotú legyen, minimális ráfordítással költözhetővé válhasson. A méreteiről is meg kellett egyezniük mivel már előre gondolkodtak a család bővítésen, úgy kellett kalkulálniuk, hogy legyen egy nagyobb nappalijuk és legalább két darab hálószoba, nekik és az egy, illetve kettő gyereküknek. Arról, hogy ha esetleg egy lakást vásárolnának, annak a lakásnak legyen erkélye vagy terasza, már az első körben lemondtak. A kertes ház tekintetében pedig át kellett gondolniuk, hogy a munkahelyükig mennyi lesz a beutazási, illetve hazautazási idő, megéri -e a plusz tehet a frissebb levegőt.

Nagyon sok ingatlant néztek meg az interneten keresztül, valamint személyesen is felkerestek jó néhányat, hogy saját szemmel is tapasztalják, milyen egy felújításra szoruló ingatlan, mennyit kell bele fektetni, mint anyagilag, mint mennyi energia a felújítás, akár az, hogy szakembert találjanak egy – egy munkafolyamat elvégzésére. Végül is döntést hoztak és egy nagyobb lakást választottak megvételre, mely kis felújítás után birtokba is vehető. Éppen időben határozták el magukat a testvérem és a férje, mivel akkor már 6 hónapos állapotos volt iker fiaival.

Ahogy egy keresés kiesett, hogy megtalálták a házukat, egy új bejött a képbe, ami a testvér babakocsi megtalálása volt.
Rengeteg babakocsi elérhető az interneten és az üzletekben, ám mégis nehéz a választás, mivel nagyon sok minden kritériumnak kell megfelelnie egy -egy babakocsinak, és ugyan olyan minőségűnek és időállónak, strapabírónak kell lennie egy testvér babakocsinak is. Ezen feltételek alapján indultak neki testvéremék is a keresésnek. Nagyon szerették volna, ha kényelmes és bőrbarát anyagból készülnek a fekvő, illetve ülő felületei a babakocsinak. Az sem volt elhanyagolható kritérium testvérem részéről, mivel ő fogja a legtöbbet használni is, hogy ha testvér babakocsiról is van szó, a kivitelezése könnyű legyen, lehessen vele közlekedni, akár tömegközlekedésről van szó, vagy a babakocsi vázát könnyen be tudja rakni az autó csomagtartójába.

Ilyen és nem cifrább elvárásokat támasztottak a babakocsival szemben, ám ezeknek is nagyon nehéz megfelelniük a különböző boltokban forgalmazott termékeknek. De nem adták fel és kitartásuknak meg lett a gyümölcse, amikor rátaláltak arra az oldalra, ahonnan végül meg is rendelték a testvér babakocsijukat.

Ez a cég, melynek van üzlete, de online is forgalmaznak babakocsikat, rögtön megnyerte a testvéremet és a férjét. Nagyon összeszedett honlappal rendelkezik, jól tagoltan, könnyen lehet kezelni, és pár kattintás után az ember már ott is van azoknál a termékeknél, amit ő keres. Ez volt a testvéreméknél is, mivel a cég nagy segítséget nyújt abban a vásárlóik számára, hogy rögvest megtalálják azt, illetve azokat a termékeket, amiket keresnek, hogy kis lapfülön feltüntetik milyen típusú babakocsikat is forgalmaznak, ebből rögtön eldönthető és célra vezető az egér kattintás.

Testvérem és a férje is napokat töltött az oldalon, hogy a rengeteg terméket átnézzék és összehasonlítsák, melyik lenne a számukra, az ő életvitelüknek legmegfelelőbb. Mert nem csak a babák részére történik a vásárlás, hanem az egész család fogja használni és mindenki kényelmét kell szolgálnia. De természetesen a babák az első és a testvér babakocsival minden kényelmi faktor elérhető.

Éva testvérem mindenképpen szeretett volna több évre, évekre tervezni a most megvásárolt babakocsival, ezért ezt egy szettben képzelte el. Amely szett meg is található ennél a remek online babakocsi forgalmazásával foglalkozó cégnél. Nem tudtam először elképzelni mit is takar ez, hogy szettben veszi meg a kocsit, de aztán hamar felvilágosítást kaptam, miszerint: Ebben a csomagban két darab mózes felső rész lesz, melyet a babák az első időszakban használnak, ez a legkényelmesebb a számukra a hosszabb séták alkalmával. A belső része Anti allergén és pihe puha tapintású. A következő a szettbe tartozó rész két darab autós hordozó, melyben előírás szerűen csak ilyen hordozóban lehet a babákat autóban szállítani. Ezért nagyon hasznos és praktikus is, mivel ugyan úgy a vázra szerelhető a kocsiból kivéve. Más anyukák tapasztalataiból azt is hallották, hogy a még hintáztatásra, de inkább ringatásra is alkalmas ez a rész, ha földön vagy az asztalon tartjuk. Mivel a ringatás nyugtató hatással van a gyerekekre, ezért ez egy nagyon hasznos kis része a babakocsi tartozékai közül.

A harmadik rész két darab sport ülés, mely nagyobb babák részére alkalmasabb inkább, akiknek megvan már a gerinc tartásuk, és kényelmesen tudnak ülni, természetesen a biztonságukról a több pontos öv gondoskodik. A mózeskosár és a hordozó is a babakocsi mint a két irányába rögzíthetők, ezzel a funkciójával el lehet kerül, hogy a babák szemeibe a nap bele süssön. Mindehez még hozzá tartozik egy esővédő is mely az esős időszakban nagyon praktikus tud lenni, valamint egy nagyobb táska, ami színben és formában teljes mértékben harmonizál a babakocsihoz.  

Miután még egy picit bizonytalan volt a testvérem, ezért felhívta a megadott számon az üzletet, ott egy nagyon kedves ügyfélszolgálatos hölggyel tudott beszélni, aki minden kérdésére készségesen és nagyon bőven adott választ, minden kétséget kizárva. A hölgy tudását úgy ítélte meg a testvérem, hogy nagyon jól ismeri a cég által forgalmazott termékeket és ezt a tudást át is tudja adni, úgy, hogy ezzel az érdeklődőt megnyugtassa és vásárlásra ösztönözze.

Miután testvérem teljesen biztos lett a dolgában online megrendelte a testvér babakocsit és házhoz szállítást kért, hogy ne neki kelljen útnak indulnia a kocsikért, ez egy nagyon jó szolgáltatás a cégtől, hogy házhoz szállítással vállalják a kiszállítást. Amire később jött rá testvérem, hogy egy bizonyos összeghatár felett a cég -vásárlóik legnagyobb megörvendeztetésére-, ingyenes házhoz szállítással vállalják a kiszállítást. Miután ez a testvér babakocsi ára a bizonyos összeghatár felett volt, testvéremék is részesülhettek a cég nagyvonalú ajánlata általi kedvezményből.

Rövid időn belül, e-mailes jelzést követően meg is érkezett a csomag. Nagyon jó minőségű terméket tarthatott testvérem a kezében, ő is nagyon örült ennek, hogy egy olyan céget sikerült találnia, akik megbízhatóak, jó ár érték arányban forgalmazzák a babakocsikat és pontos szállítást minden esetben garantálni és tartani tudják.

Alig várja már, hogy a gyerekeket tolhassa a babakocsiban és azóta is mindenkinek mesél a cégről és arról, hogy milyen remek vételt csinált.